Tursejlads 2013


Den fælles tur, gik i år, igen til Struer.


Som aftalt sidste år, stævner vi ud fra Humlum, den 1. weekend i september, det var igen en tur til Struer, i fiskeri foreningens lokaler, det var igen Molle der havde klaret det praktiske med mad og grill, man kommer selv med det der skulle på grillen, så kunne festen starte.


Kl. 18.00 var vi alle klar, 22 personer, nogle var sejlende, andre kom i bil, humøret var højt og hyggen bredte sig, vejret var lunt, så vi kunne sidde ude, hen på aftenen kom der nogle byger, så trak vi ind i fælles huset, Molle havde stillet op til musik qvis, så der kom rigtigt gang i gætteriet. Anette og Tom foreslog at turen næste år, går til Gyldendal, der vil de stå klar til at modtage os, så i kan godt skrive d. 6-7 september i kalenderen i 2014.


Søndag morgen, hentede Bente rundstykker som sidste år. Efter kaffe og morgenmad, sluttede vi af med at aftale, at vi skal mødes i Gyldendal 2014, så gik turen mod Humlum igen.

 

Tursejlads 2012

Fælles tur til Struer 2012

 

Lørdag d. 1. September stævnedede 7 både ud fra Humlum havn, kursen var sat mod Struer, hvor Molle ventede i Fiskeri foreningens nye lækre lokaler, med tændt grill og salat.
Vi havde det rigtigt hyggeligt, med god mad og godt samvær og alle kunne kun være enige om, at dette måtte kunne arrangeres, mere end en gang om året.
Søndag morgen, hentede Bente rundstykker, og vi sluttede af med en go´ gang morgenmad, inden Humlum-bådene stævnede nord på, mod Humlum.
Vi ser frem til nye ture i 2013.

Molle

 

 

 

 

----------  0  ----------

 

 

Fælles tur til Jegindø.

Fredag den 4.september 2010, sejlede vi 8 både på tur til Jegindø.

Vi havde bestilt mad på æ Skipperkro til kl. 19, og blev beværtet med en veltillavet gang gode ben med surt.

Efter middagen havde vi lånt sejlerhuset og skulle feste der.

Vi var næppe kommet derover før lyset gik ud og det varede en halv times tid før vi igen havde lys. Derefter festede vi 18 medlemmer til ud på de små timer. Alle havde medbragt godt humør så det blev en rigtig god aften.

Lørdag morgen fik vi kaffe på kroen og sejlede herefter hjem

Der var enighed om, at vi skal have flere af den slags ture næste sommer.

Jørgen